Bemutatkozás Projektek Hírek, események
Képek Linkek Támogatók
Dokumentumok Érdekességek Felhívások


2015. évi adó 1% avagy sok kicsi sokra megy

Tisztelt Támogatóink, kedves Közlekdésbarátok!


A NAV átutalta Alapítványunk részére az elmúlt adóévben általatok felajánlott szja egy százalékokat. Ez összesen 255 714 forint. Ezt az összeget is méltó céljaink megközelítésére fogjunk fordítani. Mivel a felajánlásokról törvényileg nem kaphatunk semmilyen személyes adatot, így nem tudjuk személyesen megköszönni mindenkinek azt, hogy a sok versenyben lévő alapítvány és egyesület közül a mi küldetésünk megvalósítását találtátok méltónak. Ezért itt szeretnénk megköszönni a felajánlását Mindenkinek.
Jövőre elsődleges célunk elsőszülött „"pártfogoltunk"” a 656 reménybeli befejezése volna, és a T6-281-es trolink további állagromlásának megakadályozása, valamint alkatrészeinek felkutatása, beszerzése.
Többen jeleztétek, hogy nem jelentkezünk aktuális hírekkel a folyamatban lévő munkákról. Ez nem amiatt van "mert nem csinálunk semmit", csak egyszerűen most olyan folyamatok vannak előtérben, amik főleg „"papírmunkák”". Jövőre felújítjuk és aktualizáljuk a "„velünk élő járműveink” projektet", ennek is folyik az előkészülete. Szorosabban együtt kívánunk működni a közlekedési szolgáltató cégekkel is.
Továbbra is számítunk Rátok, hisz közösek az álmaink és a céljaink!

2016. december 5-én a NAV a pót adóbevallások feldolgozása után további 11 444 Forint-ot utalát át részünkre.
Így a 2015. évi adó 1% felajánlás végösszege 267 158 Forint!


| Vissza a Főoldalra |
Az oldalon szereplő képek kizárólag az alapítvány engedélyével
használhatóak fel!
Copyright | Közlekedési Emléktár Alapítvány - Szeged | 2008